Çan’dan Kızılay’a 60 Ünite Kan Bağışı

Türk Kızılayı’nın “Kan acil değil sürekli ihtiyaçtır” sloganı ile ülke genelinde başlattığı kan bağışı kampanyası kapsamında Sevgililer Günü’ne özel düzenlenen etkinlikte 60 ünite kan bağışı yapıldı.

Çan’dan Kızılay’a 60 Ünite Kan Bağışı
Türk Kızılayı Çan Şube Başkanlığı ile Çan Belediyesi tarafından Menderes Parkı 'nda düzenlenen kampanyada Çanakkale Kızılay Kan Bağış Merkezi 'nden bir doktor, üç hemşire, bir hizmetli ve bir şoför görev yaptı.

Kızılay Çan Şube Başkanı Ramazan Durgun, Sevgililer Günü 'nde kan bağışında bulunan ve vatandaşlara teşekkür etti.

Durgun, 11 Ocak 'ta 51, Sevgililer Günü 'nde de 60 ünite olmak üzere Menderes Parkı 'nda toplam 111 ünite kan bağışı sağlandığını ve burada her ay bir kan bağışı kampanyasının düzenleneceğini söyledi.Çanakkale Kızılay Kan Bağışı Merkezi Birim Amiri Doktor Muammer Eçier ise, Çanakkale genelinde en çok severek çalıştıkları ilçenin Çan olduğunu ve ilçedeki vatandaşların duyarlılığının kendilerini oldukça memnun ettiğini kaydetti.

Eçier, “Hemen hemen her hafta burada bir kan bağışı organizasyonu gerçekleştiriyoruz. Bugün de Çan halkı bizi yanıltmadı ve 60 ünite kan bağışı sağlandı” şeklinde konuştu.
Kaynak: İHA