Gümüşhaneliler, Çankaya Ziyaretinden Memnun Döndü

Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün öncülüğünde, 30 kişilik heyet Çankaya köşküne çıkarak Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü ziyaret etti.

Gümüşhaneliler, Çankaya Ziyaretinden Memnun Döndü
Cumhurbaşkanı Gül, Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda, milletvekilleri; Doç. Dr. Kemalettin Aydın ve Feramuz Üstün, Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İhsan Günaydın, Baro Başkanı İsmail Taştan, Gümüşhaneli Genç işadamları Derneği (GİAD) Başkanı Abdullah Yavuz, Yakamoz Dernek Başkanı Kumru Taş, Denge Hukuk Derneği Başkanı Hasan Köprülü ve diğer yöneticilerinin de aralarında bulunduğu Gümüşhane il heyetini kabulünde, ilin problemleri ve ildeki gelişmeler hakkında bilgi aldı.

Gümüşhane için bir ilk niteliği taşıyan ziyaretin büyük önem arz ettiğini ifade eden Milletvekili Feramuz Üstün, Cumhurbaşkanı Gül 'ün yıl içerisinde Gümüşhane 'yi ziyaret edeceği bilgisini verdi.
Üstün, “Cumhuriyet tarihinde Gümüşhane ilimize gelen Cumhurbaşkanı sayısı az olduğu için Sayın Cumhurbaşkanımızın ilimizi ziyaret edecek olması bizim için ayrı bir öneme sahiptir. 30 kişiden oluşan Gümüşhane heyeti Sayın Cumhurbaşkanımız ile yaklaşık 1 saat süren görüşmemizde, ilimizin genel özellikleri ve yapılabilecek işlerle ilgili bilgiler verdik. Sayın Cumhurbaşkanımıza bu sıcak kabulünden dolayı, Gümüşhaneliler adına teşekkür ediyoruz.” dedi.