AK Parti Grubu, Vatandaşların Talepleri Doğrultusunda Oy Kullanacak

Manisa Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Ömer Faruk Çelik, AK Parti grubu olarak 4 mahallede yapılan revizyon imar planları ile ilgili oylamalarda vatandaşların talepleri doğrultusunda oy kullanacaklarını bildirdi.

Ömer Faruk Çelik, yaptığı açıklamada, Manisa Belediyesi'nin Yenimahalle, Fatih, İshakçelebi, Hafsa Sultan ve Cumhuriyet mahallelerinde revizyon imar planı çalışması yaptığını belirtti. Çelik, AK Parti grubu olarak 4 mahallede yapılmakta olan revizyon imar planları ile ilgili oylamalarda vatandaşların talepleri doğrultusunda oy kullanacaklarını söyledi.

Mahalle sakinlerinin istemediği düzenlemelere ret oyu vereceklerini belirten Çelik, “Belediye 'nin İshakçelebi Mahallesi'nde de Tarihi Ulu Camii çevresini kamulaştırmaya yönelik çalışmaları var. Burası için 2006 yılında AK Parti Belediyesi zamanında da bir kentsel dönüşüm projesi hazırlandı, ancak mahallede oturanların çoğunluğunun projeye olumsuz bakmaları nedeniyle projeden vazgeçildi.” dedi.

Çelik, “2006 yılında AK Parti döneminde belirlenen fiyatların yüzde 40 altında bedellerle kamulaştırma yapılmaya çalışıldığını öğrendik. Mahalleli adeta bir dayatma ile karşı karşıyadır. Yapılması gereken halkın mahallede bilgilendirilmesi ve görüşlerinin alınması, seçim zamanı ayağına gidilerek 'Manisa'yı birlikte yöneteceğiz' vaatleriyle oyları istenen insanların rızası doğrultusunda hareket edilmesidir.” diye konuştu.