Ak Parti Heyetinden Akçadağ'a 'Hayırlı Olsun' Ziyareti

AK Parti Malatya Milletvekilleri Mustafa Şahin ve Öznur Çalık, İl Başkanı Bülent Tüfenkci ve teşkilat mensuplarıyla birlikte Akçadağ ilçe başkanlığını ziyaret ederek başkan Vahap Yücekaya ve yönetimine görevlerinde başarı diledi.

Ak Parti Heyetinden Akçadağ'a 'Hayırlı Olsun' Ziyareti
Burada partililere hitaben bir konuşma yapan İl Başkanı Bülent Tüfenkci, Akçadağlıların hiçbir zaman fitne ve fesada bulaşmadığını, kongre süreçlerinin birlik ve beraberlik içerisinde geçtiğini söyledi. AK Parti'nin, birileri gibi, çetelerin partisi, çetelere kol kanat geren, çetelere avukatlık yapan bir parti olmadığını belirten Tüfenkci, ' Görüyorsunuz bazı partilerin rotasını çeteler, mafya belirliyor ama AK Parti'nin rotasını çeteler değil, millet çizmiştir ' dedi.

Milletvekili Mustafa Şahin de Akçadağ ilçesine yapılan yatırımlardan bahsederek, 2012 yılı bütçesinden Akçadağ'a aktarılan ödeneklerle ilgili bilgi verdi. Bütçeden en büyük payın milli eğitime ayırıldığını belirten Şahin, Akçadağ Anadolu Lisesi ve Anadolu Öğretmen Lisesi pansiyonu için 2012 bütçesinden pay aktarıldığını ve bu hizmetleri 2014 yılına kadar gerçekleştirmeyi planladıklarını söyledi.

AK Parti'ye oy versin veya vermesin ayrım yapmaksızın herkesi kucakladıklarını belirten Şahin, sözlerine şöyle devam etti: ' Türkiye tarihinde görülmeyen atılımlar son 9 yılda yapıldı. AK Parti belirli bir zümrenin değil, bütün Türkiye'nin partisidir ve herkesi kucaklıyor. Siyasette vesayet dönemi sona erdi ve her kurum kendi asli görevine döndü. ' İnsan hak ve özgürlüklerinin genişletildiğini ve dünyadaki ekonomik krize rağmen ekonominin büyüdüğünü anlatan Şahin, şöyle konuştu: ' AK Parti olarak insanları kucaklayan bir anlayışın temsilcileriyiz. İnsanları insan olduğu için, etnik köken ne olursa olsun herkesi kucaklıyoruz. Kürecik de bizim, Ören de bizim, Kozluca'da bizim, Bahri'de bizimdir.Yeni göreve gelen Akçadağ ilçe başkanımız ve yönetim kurulu üyelerinin de bu anlayış ve özveriyle çalışacaklarına inanıyor yeni görevlerinin hayırlı olmasınıdiliyorum. ' Milletvekili Öznur Çalık ise, göreve yeni seçilen Akçadağ ilçe başkanı ve teşkilat üyelerinin AK Parti'ye çok büyük katkıları olduğunu bundan sonra da bu gayretle çalışacaklarına inandığını söyledi. Akçadağ'ın bütçeden hak ettiği payı rahatlıkla aldığını anlatan Çalık, açık cezaevinin Akçadağ ilçesine yapılması için Adalet Bakanıyla görüşüldüğünü ve açık cezaevinin yapılması için en uygun yerin Akçadağ olduğunu ifade etti. Çalık ayrıca, Akçadağ'a yüksekokul kazandırmak için gerekli girişimlerdebulunulduğunu da sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA