Kazan'da 2011 Yılı Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Kazan Belediyesi Yönetimin Gözden Geçirilmesi Toplantısı Belediye Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Lokman Ertürk, başkan yardımcıları Ahmet Ceylan, Beyhan Sarı ve Abidin Arıkök ' ün yanı sıra belediye meclis üyeleri ile belediye birim müdürlerinin katıldığı toplantıda, 2011 yılının genel değerlendirilmesi yapıldı.

Kazan Belediyesi ' nin, 2011 yılı hedeflerinin ne kadarının gerçekleştiği ve yapılan çalışmaların verimliliği ile ISO 9001-2008 belgesine yönelik toplam kalite yönetimi konularının ele alındığı toplantıda, hizmetlerin daha sağlıklı ve hızlı yürütülebilmesi, halkın memnuniyetinin artırılmasına ilişkin yapılması gereken çalışmalar masaya yatırıldı.
Yıl içerisinde belirli aralıklarla yapılan anket çalışmalarının sonuçlarının da ortaya konulduğu toplantıda, birimlerin 2011 yılına ait faaliyetleri birim müdürleri tarafından hazırlanan sunumlarla anlatıldı. Sunumların ardından Meclis üyelerinin soruları cevaplandırılırken, önerileri de ilgili birimler tarafından not edildi.

Toplantının sonunda söz alan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, çok önem verdiği Kent Meydanı Projesi'nin geldiği noktayı görsel sunum eşliğinde anlattı. Göreve geldikleri günden bugüne kadar Kazan için hayal olarak adlandırılan projeleri fazlasıyla gerçekleştirdiklerini belirten Lokman Ertürk, bundan sonraki süreçte kültürel ve sosyal hayata ilişkin çalışmalara daha çok ağırlık vereceklerini ve Kazan ' ı hak ettiği kent kültürüne kavuşturacaklarını söyledi.