Kadir Çöpdemir’in Aracından Hırsızlık Güvenlik Kamerasında

Oyuncu ve sunucu Kadir Çöpdemir’in cipinden fotoğraf makinesi çaldığı ileri sürülen Kadir A. (31) yakalandı. Çöpdemir’in adaşı zanlının hırsızlık anı bölgedeki bir iş yerinin güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildi.

Kadir Çöpdemir’in Aracından Hırsızlık Güvenlik Kamerasında
Çöpdemir aracını park ederken, kapıyı eliyle açık tutan zanlı, Çöpdemir ayrıldıktan sonra araçtaki fotoğraf makinesini alarak kayıplara karıştı.

Beşiktaş ' ta 3 Şubat ' ta yaşanan olayda, ünlü sunucu Kadir Çöpdemir ' in Range Rover marka cipinden fotoğraf makinesi çalındı. Çöpdemir ' in olayı bildirmesi üzerine çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, olayın gerçekleştiği bölgedeki güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı.

İncelemede, park halindeki cipten yapılan hırsızlık anının güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdığı ortaya çıktı. Görüntülerde, Çöpdemir aracını park ederken, zanlı aracın bir kapısını açık tutarak kilitlenmesini engellediği görülüyor. Yolun karşısına geçtikten bir süre sonra tekrar araca doğru gelen zanlı, fotoğraf makinesini çalıp olay yerinden uzaklaşıyor.
Görüntülerdeki kişinin benzer suçlardan 38 ayrı sabıkası bulunan Kadir A. olduğunu belirleyen polis, Şişli ' de düzenlediği operasyonla zanlıyı gözaltına aldı.

Sorgusunda suçunu itiraf eden Kadir A. ' nın geçen ay da, Şişli ve Kağıthane ' de aynı şekilde bir araçtan 30 bin lira ve bir başka araçtan da bir laptop bilgisayar çaldığı tespit edildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Kadir A., Çağlayan ' daki İstanbul Adliyesi ' ne sevk edildi.