Himyaç-Der Yöneticilerinden Ak Parti İl Başkanı Tüfenkçi’ye Ziyaret

Himayeye Muhtaç Yaşlılar, Çocuklar ve Kadınlar Sosyal Yardım ve Dayanışma Derneği (HİMYAÇ-DER) yöneticileri, AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfekçi’yi ziyaret etti.

Himyaç-Der Yöneticilerinden Ak Parti İl Başkanı Tüfenkçi’ye Ziyaret
HİMYAÇ-DER Genel Başkanı Ece Budan, ziyaret esnasında iktidarın sosyal sorumluluk projelerinin uygulanmasında, Kadın ve Aileden Sorumlu Bakan Fatma Şahin’in Türkiye için hayati öneme sahip projeleri hayata geçirmesinden ve AK Parti’nin sivil toplum örgütleriyle de iyi ilişkiler içerisinde olmasından dolayı İl Başkanı Bülent Tüfenkçi’ye teşekkür etti.

Budan ayrıca” Genel Merkezimizi Malatya yaptık. Bizlerde HİMYAÇ-DER olarak birçok projelerimiz var. Bunları önümüzdeki günlerde hayata geçireceğiz. İnanıyoruz ki yaptığımız projelerde siz değerli İl Başkanlarımızla birlikte çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Derneğimiz Malatya İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde 0-6 yaş yuva, Erkek Yetiştirme Yurdu, Kız Yetiştirme Yurdu, Huzur Evi ve rehabilitasyon merkezinde ki çocuklar, gençler ve yaşlılarımızın maddi, manevi sorunlarına bakanlık, genel müdürlük ve İl Müdürlüğü nezdinde köprü vazifesi görüp çözüm üretmek amacı ile kurulmuştur.

Son yıllarda özellikle kadın ve aileden sorumlu bakanlığımız büyük projelere imza attı bunlar bizi ziyadesiyle sevindiriyor. Malatya’mızda kurumlarımız fiziki, anlamda çok modern ama Türkiye de birçok ilde halen kötü. Bunlarında düzeleceğine inanıyorum.”dedi.

AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ise, ”İktidarımız sivil toplum örgütlerine büyük önem veriyor. Onların çalışmaları, projelerini bakanlık nezdinde takip edip yardımcı oluyoruz. Kadın ve Aileden Sorumlu Bakanlığımızın özellikle sokak çocukları ve kadına uygulanan şiddete yönelik çok ciddi çalışmalarını sizlerde takip ediyorsunuz. Şimdiye kadar çok büyük mesafeler katedildi. Sizlerin çalışmalarınızın, yapacağınız projelerin uygulanmasında (SODES) bizlerde yardımlarımızı imkanlar ölçüsünde esirgemeyeceğiz“ diye konuştu.

Kaynak: İHA