Toki Ortaokul'ndan ''Sanatçılar Okulumuzda'' Etkinliği

TOKİ Ortaokulu Resim Kulübü tarafından hazırlanan ''Sanatçılar Okulumuzda'' projesinin ilk etkinliği 6 Aralık Perşembe yapılacak.

Sanat Koridoru etkinliği kapsamında düzenlenecek ilk programa karikatür Osman Suroğlu, söyleşisi ve sergisiyle konuk olacak.

Suroğlu, öğrencilerle karikatür sanatı üzerine söyleşide bulunacak. Söyleşinin ardından okul koridorunda hazırlanan Suroğlu'nun çeşitli çalışmalarından oluşan Karikatür Sergisi açılacak. Eğitim camiasının ve velilerin davet edildiği programın sonunda çeşitli ikramlar yapılacak.

TOKİ İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Kurtuluş Ergün, kısa zamanda Sakarya'nın en başarılı okulları arasına girmekten büyük memnunluk duyduklarını ifade ederek, öğrencilere eğitim öğretim çalışmalarının yanısıra, sosyal ve kültürel alanda da onların kendilerini yetiştirebilmesi için çeşitli projeler gerçekleştirdiklerini söyledi.

Ergün, Resim Öğretmeni Mehmet Sarı'nın öncülüğünde hazırladıkları ''Sanatçılar Okulumuzda'' projesini yıl boyunca çeşitli sanatçıları okula davet ederek sürdüreceklerini belirtti.

TOKİ Ortaokulu'nda düzenlenen ''Sanatçılar Okulumuzda'' projesinde 26 Aralık'ta Ressam Tuncay Deniz, söyleşi ve sergisiyle öğrencilerle buluşacak.

Muhabir: Uğur Subaşı

Yayıncı: Atakan Çelik
Kaynak: AA