Özdemir Ailesi, Evden Kaçan 14 Yaşındaki Kızlarını Arıyor

Ödemiş’in Üç Eylül Mahallesi’nde yaşayan Özdemir ailesi, iki gündür haber alamadıkları kızları Güllü Özdemir’i (14) her yerde arıyor.

Özdemir Ailesi, Evden Kaçan 14 Yaşındaki Kızlarını Arıyor
Pazar akşamı evden kaçtığı öğrenilen Güllü’den haber alamayan aile bireyleri, gözyaşları içerisinde kızlarının eve dönmesini bekliyor. Bir süredir psikolojik sorunlar yaşayan Çapacızade İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi Güllü Özdemir’in pazar akşamı 19.00’da odasının penceresinden atlayarak evi terk ettiğini söyleyen anne Refiye Özdemir (45), polise ve savcılığa giderek kızlarının bulunması için başvuruda bulunduklarını anlattı. Psikolojik sorunlar nedeniyle kızlarının son dönemde içine kapanık bir hayat yaşadığını ifade eden gözü yaşlı anne Refiye Özdemir, “Kızımın babası henüz doğmadan öldü. Ben elimden geldiğince evlere temizliğe giderek kızıma ve oğluma bakmaya çalıştım. Son günlerde psikolojik sorunları vardı. Bununla ilgili psikologa da gittik, verilen ilaçları kullanmayı reddediyordu. Geçen pazar akşamı odasının camından atlayıp kaçtığını fark ettik. Ağabeyiyle birlikte Ödemiş’in her yerinde aradık. Polisimize de haber verdik. Daha bir sonuç alamadık. Kızımın mutlu olması için her şeyi yapmaya hazırım, yeterki evine dönsün” diye konuştu.

Güllü’nün henüz çocuk yaşta olduğunu ve kızını alıkoyan varsa bunun suç olduğunu da sözlerine ekleyen anne Özdemir, “İki gündür uyumadan kızımı bekliyorum. Eğer kızımı alıkoyan birileri varsa kızım reşit olmadığı için suç işliyorlar. Kızım henüz bir çocuk ve ailesinin ilgi ve desteğine ihtiyacı var. Kızımı gören ya da duyan varsa Allah rızası için polisimize jandarmamıza haber versin. Kızım bunları duyup, okuyorsa lütfen evine dönsün. Perişan olduk, sabah akşam bir an evvel bulunması için dua ediyoruz” ifadelerini kullandı .
Kaynak: İHA