Manisa Tso Üyeleri Cebit 2012 Fuarı'nı Ziyaret Etti

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) üyeleri, Avrasya'nın en büyük fuarı olan Bilişim, Teknoloji ve İletişim Platformu CeBIT Bilişim Fuarı'nı ziyaret etti.

Manisa Tso Üyeleri Cebit 2012 Fuarı'nı Ziyaret Etti
MTSO 17. Meslek Komitesi (Elektronik ve Telekomünikasyon Cihazları Ticareti) üyelerinin katıldığı fuar bu yılda büyük bir ilgi ile takip edildi. Bu yıl 17 ülkeden 1078 firmanın katıldığı fuarı yaklaşık yüz bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası 17. Meslek Komitesi Başkanı Gültekin Aşçı, CeBIT Bilişim Eurasia, Avrasya bölgesindeki bilişim firmalarının yanı sıra işinde bilişimi kullanan sektör firmalarını, kamu kurumlarını ve medya kuruluşlarını aynı çatı altında buluşturduğunu belirterek, "Bu fuar makine, tekstil, lojistik, turizm, eğitim, sağlık gibi sektörlerde faaliyet gösteren firmalar için en doğru platform. Bu yüzden de teknolojideki hızlı değişimi meslektaşlarımız ile birlikte incelemek istedik. Odamızın Yönetim Kurulunun destekleri ile de işadamlarımızla birlikte fuarı inceleme şansını bulduk" dedi.

"EGEMEN BAĞIŞ MANİSA'YA GELME SÖZÜ VERDİ" MTSO 17. Meslek Komitesi Başkanı Gültekin Aşçı, fuarın açılışında Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ile bir araya geldi. Gültekin Aşçı, Türkiye’nin ihracatta ilk 10 şehrinden biri olan ve aldığı ödüllerle Avrupa’nın en iyi yatırım kenti seçilen Manisa’ya Bakan Egemen Bağış’ı davet etti. Bakan Bağış'ın 2013 yılı içerisinde Manisa’ya geleceğinin sözünü verdiği öğrenildi .
Kaynak: İHA