Akdağmadeni İlçesinde Toki Konutlarına Yoğun Talep

Yozgat’ın Akdağmadeni ilçesine yapılacak olan 3. etap176 adet TOKİ Konutları için ilçe belediyesine 550 kişi müracaatta bulundu.

Akdağmadeni İlçesinde Toki Konutlarına Yoğun Talep
Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, TOKİ tarafından ilçeye yapılacak 176 konutluk 3. etap toplu konut için vatandaşlardan büyük talep geldiğini belirterek, “İlçemize yapılacak 80 adet 2+1 konut için 305 kişi, 96 adet 3+1 konut için belediyemize 245 başvuru yapılmıştır. Başvurular 7 Aralık 2012 tarihine kadar alınacağını için bu rakamlar daha da artacaktır. Yozgat’ın hiçbir ilçesinde 2. etap TOKİ konutu yapılmazken, bizim ilçemizde 3. etap konut yapımı için başvuru alıyoruz . Bu başvurulardaki yoğun talep bize onur ve güven veriyor. TOKİ tarafından ilçemize yapılacak 176 konut’un talebi karşılamıyor ve daha fazla konut yapmak için TOKİ ile görüşmeler yapacağız” diye konuştu.

Akdağmadeni ilçesinin altın yıllarını yaşadığını ifade eden Daştan, “İlçe halkı Akdağmadeni’nde huzur ve güven içinde, geleceği parlak bir ilçede yatırım yapmaktan kaçınmıyor. Yıllarca konut sahibi olamayan halkımız TOKİ sayesinde, AK Parti Hükümeti sayesinde, kira öder gibi ev sahibi olmaktadır” dedi.

Kaynak: İHA