İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Yapıldı

İl İdare Şube Başkanları toplantısı Vali Süleyman Tapsız başkanlığında yapıldı.

İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Yapıldı
Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Vali Süleyman Tapsız ile birlikte, Vali Yardımcıları Reşat Özdemir ve Ahmet Karatepe, Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Murat Çolak, Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut, daire amir ve müdürleri katıldı.

Toplantıya, bazı kamu kurumları tarafından 2012 yılı içinde uygulanan ve 2013 yılında da devam edecek olan projelerinin sunumları ve değerlendirmelerinin yapılmasıyla başlandı.

Daha sonra Vali Süleyman Tapsız, kamu kurumlarında gördüğü eksiklik ve aksaklıklar üzerinde durarak, düzeltilmesi yönünde talimatlar verdi. Vali Tapsız, kamu kurumları tarafından hazırlanan etkinlik ve programlara katılımın en üst düzeyde sağlanması gerektiğini belirterek, devlet destekli projelerden, hazırlanacak yeni projelerle azami faydanılmasını istedi.

Tapsız, konuşmasına devamla, “Kamu kurumları yaptıkları yatırımları hakkında aşama aşama bize bilgi sunmalılar. Ayrıca İpekyolu Kalkınma Ajansı ve diğer proje kabul eden kurumların da, proje hazırlama konusunda kamu kurumlarını ve sivil toplum kuruluşlarını bilgilendirmesi gerekiyor” dedi.

Kaynak: İHA