Yozgat Valisi Abdülkadir Yazıcı Açıklaması

Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, ''Yozgat'ın kalkınması, refah seviyesinin yükselmesi ve demokratikleşme yolunda emin adımlarla ilerlememiz için herkese ciddi sorumluluklar düştüğünü'' belirtti.

Yazıcı, yeni yıl mesajında, üzüntü ve sevinçleriyle, bir yılı daha geride bırakarak, büyük coşku ve beklentilerle yeni bir yıla merhaba denileceğini kaydetti.

Yazıcı, mesajında şunları ifade etti:

''Hiç şüphesiz ki hem fert hem de toplum olarak büyük beklentiler içerisindeyiz. İlimizin kalkınması, refah seviyesinin yükselmesi ve demokratikleşme yolunda emin adımlarla ilerlememiz için hepimize ciddi sorumluluklar düşüyor. Bu konuda bütün vatandaşlarımızın üzerine düşen fedakarlığı yerine getirdiğine ve bunu kararlılıkla sürdüreceğine olan inancım tamdır. Bu sebeple, inancımızı ve umudumuzu yitirmeyerek, daha iyiye ulaşmak için çok çalışmalı, ülkemizi daha mutlu yarınlara taşımak için üzerimize düşen görevleri yerine getirmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm vatandaşlarımın ve mesai arkadaşlarımın yeni yılını bir kez daha kutlar; yeni yılın birlik, beraberlik, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ederim.''

Muhabir: Ömer Sarı

Yayıncı: Orhan Canbulatel
Kaynak: AA