“Şebelebettin Paşa “ayakta Alkışlandı

Erzurum Şehir Tiyatrosunun sahnelediği “Şebelebettin Paşa “ adlı oyun ayakta alkışlandı.

“Şebelebettin Paşa “ayakta Alkışlandı
Yoğun katılımın gözlendiği oyunda izleyiciler kahkaha krizine girdi. Seyirciler oyuncuları oyun sonunda dakikalarca ayakta alkışladı.

Erzurum Şehir Tiyatrosu Kültür ve Turizm Bakanlığımızın katkıları ile hazırlanan “ Şebelebettin Paşa “ adlı oyunu İl Sağlık Müdürlüğü kültür merkezinde 17 - 23 Aralık tarihleri arasında sahnelendi.

Yönetmenliğini Cumhur Seval ve Semih Yetimoğlu, Sahne Amirliğini ise Akın Öksüz‘ün yaptığı oyun izleyenlerden büyük beğeni topladı… Aile içerisinde geçen olayların anlatıldığı, Sevgi ve saygının ana tema olarak işlendiği oyunda Muhteşem Yüzyıl dizisine göndermeler yapıldı.

Oyunun yönetmenleri Cumhur Seval ve Semih Yetimoğlu; “Tiyatro sanatı sevgi ve işbirliği ortamının sağlanmasına katkıda bulunur. Toplum olarak daha gelişmiş, sevgiyi özümsemiş, ilişkilerimizde daha sıcak bağlar yakalamayı amaçlıyoruz tiyatro yoluyla. Geçmişi olmayanın geleceği olmaz.Türk toplumun ana çekirdeği olan Ailenin önemi ve değeri, özenti, sevgisizlik, yitirilen saygı komedi bir dille işlenmektedir. Güldürmek ve güldürürken düşündürmek, vereceğimiz mesajlarla hafızalarda yer almaktır amacımız. Bizi yalnız bırakmayan seyircimize şükranlarımızı arz ederiz” dediler .
Kaynak: İHA