Muratpaşalı Jimnastikçiler Yıl Sonu Gösterisi Sundu

Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nda yapılan geleneksel yıl sonu gösterisinde, jimnastikçiler birbirinden güzel koreografilerle izleyicileri kendilerine hayran bıraktı.

Muratpaşa Belediyespor ve Gençlik Spor Jimnastik Takımları'nın ortak yıl sonu gösterisi, Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nda yapıldı. Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Jimnastik Federasyonu Yönetim Kurulu ve Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi Erdem Armen, kulüp yöneticileri, aileler ve davetlilerin izlediği yıl sonu gösterisinde, 3-12 yaş grubu Jimnastikçiler hünerlerini sergiledi.

Jimnastik Takımı antrenörleri Büşra Kırmacı, Zlatka Sıla Tüzken, Lyudmina Sert, Plamena Boeuo ve Tatiana Tash tarafından özenle hazırlanan koreografilerle gösterilerini sunan Jimnastikçiler, izleyicilerden büyük alkış aldı.

Muratpaşa Belediyespor'un madalyalı sporcularının da yer aldığı gösteride en büyük alkışı, 3 yaş grubu Jimnastikçiler aldı. Tüm sporcuları ve antrenörlerini kutlayan Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Muratpaşa Belediyespor'un cimnastikçilerinin kendilerini kanıtladıklarını bildirdi.

Takımın dünya sıralamalarında ilk 5'te yer aldığını hatırlatan Evcilmen, ''Bundan sonra yeni başarılar bizleri bekliyor. Önümüzdeki yıllarda bu minik jimnastikçiler de şampiyon ablaları gibi başarılı olacaklar. 2013 herkese, sağlık, mutluluk, başarı, sevgi, dostluk ve barış getirsin'' dedi.

Başkan Evcilmen, gösteri sonunda minikler için hazırlanan yeni yıl hediyelerini dağıttı.
Kaynak: AA