İzmir Mavişehir'de, Yeni Bir Hayat Başlıyor

İzmir'de yapımı devam eden Beyaz Nokta Evleri'in, modern mimari ve yenilikçi bakış açısıyla Mavişehir'in sembollerinden olacağı ifade edildi.

İzmir Mavişehir'de, Yeni Bir Hayat Başlıyor
İhsan Gültekin'in kurucusu olduğu Gültekinler Firması, 25 yıllık tecrübesiyle İzmir'in güzide yerlerinde yeni yaşam alanları inşaa etmeye devam ediyor. Bu projelerden biri olan Mavişehir'deki Beyaz Nokta Evleri ise, modern mimari çizgisiyle dikkat çekiyor. İnşaat mühendisi, aynı zamanda firma Yönetim Kurulu üyesi Sinan Gültekin, Beyaz Nokta Evleri'nin İZKA İnşaat ile yapmış oldukları ortak bir proje olduğunu söyledi.

Mavişehir'de inşaa edilen Beyaz Nokta Evleri'nin sahip olduğu konumu itibariyle bölgesinin sembolü olmaya aday, az katlı yapısıyla butik tarzda dizayn edilen konsept bir proje olduğunu söyleyen Gültekin, “İki blokta toplam 31 daire ve zemin katta 3000 metrekare kapalı alanda Alışveriş merkezi yer almaktadır. Tüm daireler akıllı ev sistemiyle donatıldı ayrıca Son teknoloji güvenlik sistemiyle huzur içinde yaşam olanağı sunuyor” dedi.

Beyaz Nokta Evleri'nin alışveriş merkezleri, çevre yolu, sahil ve Bostanlı İskelesi'ne yakınlığıyla sosyal yaşamda da her türlü kolaylığı sağladığını ifade eden Gültekin, "Yeni dönemde hem düşük gelir düzeyine, hem de yüksek gelir düzeyine hitap eden projeler üreteceklerini ve kendine özgü projelere imza atacaklarını" dile getirdi .
Kaynak: İHA