14 Yaşında Banka Soymaya Kalktı
Konya’da 14 yaşındaki bir çocuk, camını kırarak girdiği bankanın vezne bölümünden para aldıktan sonra kaçarken polis tarafından yakalandı.

Bankanın vezne bölümünde bulunan yaklaşık 500 TL'yi alan hırsızlık şüphelisi çocuk, alarmın ötmesi üzerine kaçmaya başladı.
Olayın bildirilmesi üzerine harekete geçen polis ekipleri, hırsızlık şüphelisi çocuğu kovalamaya başladı.
Yaşanan kovalamacanın ardından hırsızlık şüphelisi polis ekipleri tarafından yakalandı. Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen Y.K. Hırsızlık Büro Amirliğine götürüldü.
BİR SAAT ÖNCE DE AĞABEYİ HIRSIZLIKTAN YAKALANDI
İddiaya göre, bankadan hırsızlık yapmaya kalkan Y.K’nın ağabeyi Kadir K. ise, 19 Aralık günü merkez Meram ilçesi Fahrunisa Mahallesi Beydili Sokak’taki bir evden fotoğraf makinesi çaldı. Polis ekiplerinin yaptığı çalışma sonucu ağabey Kadir K. de, saat 23.00 gibi gözaltına alınarak Hırsızlık Büro Amirliğine götürüldü. Ağabeyinin yakalanmasından 1 saat sonra da küçük kardeşi Y.K. yakalanarak Hırsızlık Büro Amirliğine götürüldü. Kadir K, Hırsızlık Büro Amirliğinde, kardeşi Y.K'nin hırsızlık suçundan yakalandığını öğrendi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı .
