Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Kentte Etkili Olan Kar Yağışı Nedeniyle Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası İlçelerinde Okulların Bir Günlüğüne Tatil Edildiğini Bildirdi

Kocaeli Valisi Ercan Topaca, kentte etkili olan kar yağışı nedeniyle Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası ilçelerinde okulların bir günlüğüne tatil edildiğini bildirdi.

Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, yoğun kar yağışı sebebiyle Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası ilçelerinde okulların bir günlüğüne tatil edildiğini duyurdu.

Bir takipçisinin ''Değerli Valim İzmit'te çok soğuk ve tipi vardı. En azından ilköğretimler İzmit Merkezde tatil edilebilirdi. Hayırlı Geceler'' diye tweet atması üzerine Vali Topaca, meteorolojiden aldıkları hava raporuna göre 4 ilçe dışında okulları tatil etmeyi gerektirecek bir durumun bulunmadığını kaydetti.

Topaca, takipçilerine, ''Yoğun kar yağışı sebebiyle Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası ilçelerinde okullar bir günlüğüne tatil edilmiştir. Gebze, Çayırova, Darıca ve Dilovası'ndaki öğrencilerimize iyi tatiller diler, kitap okumayı ihmal etmemelerini tavsiye ediyorum. Selamlar'' şeklinde tweet attı.

Muhabir: Tahir Turan Eroğlu

Yayıncı: Murat Paksoy
Kaynak: AA