Ereğli'de ''insan Değeri ve İnsan İlişkileri'' Paneli

Selçuk Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi tarafından, ''İnsan Değeri ve İnsan İlişkileri'' konulu konferans verildi.

Ereğli Kaymakamı Hasan Bağcı, Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Galip Oturanç ve resmi daire amirlerinin katılımı ile Ereğli Kültür ve Spor Merkezinde gerçekleştirilen ''İnsan Değeri ve İnsan İlişkileri'' konulu panele konuşmacı olarak Selçuk Üniversitesi Çocuk Gelişimi ve Ev Yönetimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ramazan Arı ve Selçuk Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mustafa Uslu katıldı.

Panelin Açılış konuşmasını gerçekleştiren Ereğli Yüksek Öğretimi Geliştirme Derneği Başkanı Ergun Özgüven, Ereğli'de Yüksek Öğretimin geliştirilmesi noktasında faaliyetlere aralıksız şekilde devam ettiklerini söyledi.

Ereğli'de Yüksek Öğretimin daha iyi hizmet alabilmesi açısından gerek YÖK ile gerekse söyasilerle yakın temaslarda olduklarını belirten Özgüven, insanın değeri ve insan ilişkilerinin öneminden hareketle böyle bir panel düzenlediklerini kaydetti.

Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Galip Oturanç ise Ereğli'nin Yüksek Öğretimine katkı sağlayan herkese teşekkür ederek, panelin amacına ulaşmasını temenni etti.

Muhabir: Hasan Hüseyin Alemdar

Yayıncı: Murat Aslan
Kaynak: AA