Erzurum Valisi Öztürk, Olur ve Oltu İlçelerini Ziyaret Etti

Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, Olur ve Oltu ilçelerinde incelemelerde bulundu.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Vali Öztürk'ün, Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız, İl Jandarma Komutan Vekili Jandarma Yarbay Şahmettin Özdemir ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ednan Yazıcı ile Olur ve Oltu ilçelerini ziyaret ettiği belirtildi.

Vali Öztürk'ün Olur ilçesinde Kaymakam Ömer Cimşit, Belediye Başkanı Rüstem Polat ile görüştüğü ifade edilen açıklamada, şöyle denildi:

''Vali Sebahattin Öztürk ilçe merkezindeki ziyaretlerin ardından Atlı Köyü'ne hareket etti. İlçeye 22 kilometre uzaklıkta bulunan Atlı Köyü'nde köylüler tarafından karşılanan Öztürk, vatandaşlarla bir araya geldi. Dursun İşleyen isimli 87 yaşındaki emekli bir imam ile uzun uzun sohbet eden Öztürk, İşleyen'in okuduğu şiirleri ilgiyle dinledi. Olur programının ardından Oltu'ya gelen Öztürk, geçtiğimiz günlerde hac görevini yerine getiren Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala'nın babası Temel Ala ve eşini ziyaret etti. Bir süre burada kalan ve hac görmesini tamamlayan Vali Öztürk akşam saatlerinde Erzurum'a döndü.''

Muhabir: Zehra Melek Çat

Yayıncı: Emine Konuk
Kaynak: AA