İnanoğlu, 'Kokain Kullanıyor Musun' Sorusuna Cevap Vermedi

Uyuşturucu davasında tanık olarak dinlenen oyuncu İlker İnanoğlu, kokain kullanıp kullanmadığına yönelik soruya cevap vermek istemediğini söyledi.

İnanoğlu, savcılık ifadesinin kendisine zorla imzalatıldığını savundu. İlker İnanoğlu’nun da aralarında bulunduğu kişilere uyuşturucu sattıkları iddiasıyla 6’sı tutuklu 7 sanığın yargılandığı davaya devam edildi. İstanbul 18.Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada, İlker İnanoğlu tanık olarak dinlendi. Sanıkların hiçbirinden uyuşturucu satın almadığını ileri süren İnanoğlu, kokain kullanıp kullanmadığı ile ilgili soruya, “Bu soruya şu anda cevap vermek istemiyorum.” dedi.

Soruşturma sürecinde gözaltına alınan İnanoğlu, savcılık ifadesinin kendisine zorla imzalatıldığını öne sürdü. İnanoğlu, “Savcılık ifadesinin içeriğini kabul etmiyorum. O ifade benim ağzımdan yazılmış bir ifade değil. Yazıldı önüme sunuldu bana da imzalamayacağım takdirde kötü şeyler olacağını söylediklerinden imzalamak zorunda kaldım. Hakkımda uyuşturucu kullanmaktan açılmış dava da bulunmaktadır.” şeklinde konuştu.