Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Kapusuz Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, ''Eğer bugün son 100-200 yılın en güçlü dönemlerinden yaşıyorsa bu millet, bu devlet, son yıllarda yakalamış olduğumuz istikrardandır, güvendendir, liderindendir, öncülük yapan partisinden, hükümetinden ve teşkilatındandır'' dedi.

Kapusuz, parti genel merkezinde düzenlenen, Ankara İl Halkla İlişkiler Başkanlığı İstişare Toplantısı'nda, millete aşkla ve şevkle hizmet etmeyi sürdürdüklerini söyledi.

Milletin AK Parti'ye desteğinin ''medyanın manşetleriyle'' olmadığını ifade eden Kapusuz, güçlü bir teşkilat yapısı, iyi bir halkla ilişkiler ve samimi gayretlerle buralara geldiklerini dile getirdi.

AK Parti iktidarının 10. yılında olduğunu hatırlatan Kapusuz, ''Hiçbir AK Partili gittiği hiçbir yerde utanacağı bir şeyle karşılaşamaz. Çünkü verdiğimiz sözleri hep yerine getirdik'' dedi.

Kapusuz, AK Parti'nin, öncekilerden devraldığı bayrağı şerefle sonrakilere taşıyan bir teşkilata sahip olduğunu anlattı.

AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana önünü kesmek isteyenler olduğunu ifade eden Kapusuz, siyasete yön vermek isteyen, vesayetçi anlayışla ülkeyi yönetmeye çalışan zihniyetin, AK Parti'de umduğunu bulamadığını, hizmet kervanının önünü kesemediğini kaydetti.

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşlarının Türkiye'nin notunu artırdığını anımsatan Kapusuz, ''Hükümetin, Başbakan'ın almış olduğu tedbirlerle, yatırımları teşvik etmek için en kapsamlı teşvik programının devreye konulmuş olmasından sonra bu not artırımının da gerçekleşmiş olması, Türkiye'de her kesimde, özellikle iktisadi açıdan, ekonomi açısından moral ve motivasyonu çok daha ileri noktalara taşımıştır'' diye konuştu.

Yerel seçimlerin ardından 2 seçim daha yapılacağını ve parti teşkilatlarının omzunda büyük bir yük olduğunu ifade eden Kapusuz, ''Eğer bugün son 100-200 yılın en güçlü dönemlerinden yaşıyorsa bu millet, bu devlet, son yıllarda yakalamış olduğumuz istikrardandır, güvendendir, liderindendir, öncülük yapan partisinden, hükümetinden ve teşkilatındandır'' ifadelerini kullandı.

Halka hizmet etmenin yanında bunların anlatılması gerektiğine de işaret eden Salih Kapusuz, milletin hizmetlerin önünü kesmek isteyenlere her seçimde gereken cevabı verdiğini kaydetti.

AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan da Türkiye'de artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını, millet iradesi üzerindeki her türlü ipoteğin kaldırıldığını söyledi.

''Artık, söz de yetki de karar da milletindir'' diyerek yola çıktıklarını belirten Alparslan, sadece seçim dönemlerinde değil, her zaman milletle iç içe olduklarını vurguladı.

Basına kapalı devam eden toplantıya, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, bazı milletvekilleri ve parti il teşkilatı üyeleri katıldı.

Muhabir: Ferdi Türkten

Yayıncı: Tolga Özgenç
Kaynak: AA