Büyükkarıştıran Selzedelerine Yardım

Lüleburgaz İş Adamları Derneği (LİAD) ve Kimse yok mu derneği ortaklığı ile Büyükkarıştıran' da sel mağduru ailelere yardım yapıldı.

Büyükkarıştıran Selzedelerine Yardım
Bu kapsamda selden etkilenen 60 aileye 55 adet çekyat, 55 adet çift ve tek kişilik baza, 55 adet baza yatakları ile 180 adet battaniye yardımı yapıldı.LİAD Başkanı Cengiz Konca sel felaketinde ölenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diledi.LİAD olarak faaliyetlerinin devam edeceğini kaydeden Konca, "Liad olarak kendi üzerimize borç bildiğimiz bu yardım faaliyetini organize ettik. Afet sonrası kurban bayramında da et dağıtımı yapmıştık. Dernek olarak sosyal sorumluluğumuzun bilincinde bu tarz faaliyetlerimiz devam edecektir. Katılan gönüllü arkadaşlara teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yardım çalışmaları hakkında bilgi veren LİAD yönetim kurulu üyesi denetleme kurulu başkanı Ali Çukur Büyükkarıştıran'ın yaralarını sarmak için çalıştıklarını ifade ederek, "Büyükkarıştıranlı kardeşlerimizin evlerinde kullanamayacak hale gelen eşyaları konusunda yardım için buradayız. Burada ki vatandaşlarımıza Kimse Yok mu derneği ve LİAD yönetiminin ön gördüğü yardımları dağıttık. Gün yardımlaşma günüdür. Aynı felaket bizlerinde başına gelebilirdi. Bu sorumlulukla hareket ediyoruz. Yaklaşık 20 gönüllü esnaf arkadaşımız ve Kimse Yok mu derneğini gönüllü personeli ve başkanımız Lütfü Karaman ile ihtiyaç sahiplerine imkânlarımız nispetinde yardımcı olduk olmaya devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: İHA