Spor Kulüplerine Maddi Yardım

Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, amatör spor kulüplerine maddi destekte bulunarak ilçedeki spor camiasının gönlünü kazandı.

Spor Kulüplerine Maddi Yardım
Gediz'de faaliyet gösteren Uluoymak 1 Eylül, Gediz Gençler Birliği, Muhipler Fatih, Dayınlar ve Gediz Gücü Spor Kulüpleri Başkanları ile bir araya gelen Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, başkanlarla sohbet ederek kulüplerin sorunlarını dinledi.

Belediye Başkanı Saraoğlu, kulüp yöneticilerine hitaben yaptığı konuşmada, gençlerin spor yapmalarına olanak sağlayarak onların kötü alışkanlıklar edinmelerini önlemeye çalışan kulüpleri büyük bir takdirle izlediğini söyledi.

Konuşmasında, amatör spor kulüplerinin kolay destek bulan kulüpler olmadığını belirten Başkan Saraoğlu, bu sıkıntılarla boğuşan kulüplerin, gençlerin spor yapmalarına imkan sağlamaları ve onlara sahip çıkarak enerjilerini iyi bir amaç için kullanmalarının büyük memnuniyet verici olduğunu ifade etti.

Saraoğlu, "Böyle güzel bir görev üstlenen bu spor kuruluşlarının imkansızlıklar içerisinde boğuştuklarını biliyoruz. Bu bakımdan kurum, kuruluş ve imkanı olan her vatandaşımızın elinden gelen desteği vermesini istiyoruz.

Bugüne kadar belediyemiz kulüplerimizin deplasman giderleri olmak üzere birçok konuda kendilerine yardımcı olmaktadır. Bundan sonrada yardımda bulunmaya devam edeceğiz" dedi.

Belediye Başkanı Saraoğlu, konuşmanın ardından kulüp başkanlarına 2 bin 500'er liralık çek takdim etti.

Amatör Spor Kulüp Başkanları da Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu'na spora verdiği destekten dolayı teşekkür ettiler .
Kaynak: İHA