Polisler Eruh İlçesinden 100 Öğrenciyi Ağırladı

Siirt Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, Eruh ilçesindeki ilköğretim okullarında öğrenim gören 100 öğrenciyi il merkezinde ağırladı.

Polisler Eruh İlçesinden 100 Öğrenciyi Ağırladı
Emniyet müdürlüğünden tahsis edilen özel araçlarla il merkezine getirilen öğrencilere, Kültür Merkezi'nde Çanakkale 1915 filmi izlettirildi. Daha sonra Atatürk Anadolu Lisesi gezdirilen öğrenciler Polis Meslek Yüksek Okulu'na götürülerek, yemek yedirildi. Öğrenciler, emniyet müdürlüğü tarafından kendilerine çeşitli hediyelerin verilmesinin ardından ilçelerine uğurlandı.

Emniyet Müdürü Mutlu Ekizoğlu, her ay bir ilçeden 100 öğrencinin getirildiğini belirterek “Daha önce, Pervari ve Şirvan ilçelerinden gelen öğrencileri ağırlamıştık. Şimdi de Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında 'Gezelim Öğrenelim Projesi' dahilinde Eruh ilçemizden gelen öğrencilerimizi ağırladık. Bu tür etkinlikler öğrencilerimizin polis amcalarının kendilerini ne kadar düşündüklerini bilmelerini ve onlar için çalıştıklarını öğrenmelerini sağlıyor” dedi.

Kaynak: İHA