Merkez İlçe Başkanlığına Kemal Demirkırkan Seçildi

CHP Afyonkarahisar Merkez İlçe Olağanüstü Kongresi'nde başkanlığa Kemal Demirkırkan, seçildi.

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, Afyon Lisesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen kongrede yaptığı konuşmada, kısa bir süre önce merkez ilçe teşkilatı yönetim kurulunun kendi iradeleriyle istifa ettiğini hatırlattı.

Bu yüzden olağanüstü kongreye gidildiğini ifade eden Toptaş, şöyle konuştu:

''Bu seçimin ardından Merkez İlçe Teşkilatı'nın önümüzdeki yerel seçimler başta olmak üzere Cumhurbaşkanlığı seçimleri ve diğer seçimlerde de çalışmaları yönetecek. Görev ve sorumlulukları ağır. Afyonkarahisar'da partimizin gücünü ciddi boyutlara taşıyacağız. Afyonkarahisar halkının tercihi hemen hemen genele yansımaktadır. Afyonkarahisar'da ne kadar başarılı olursak genele yansıyacak kısım da bizim başarımıza göre belirlenecektir. Dışarıya karşı mücadele etmenin zamanının gelip geçmekte olduğunu farkında olarak çalışacağımızı söylemek isterim.''

Konuşmaların ardından seçimlere geçildi. Kemal Demirkırkan ve Derya İlhan'ın yarıştığı kongrede, 234 oy kullanıldı. Seçimde, 2 oy geçersiz sayılırken, oyların 150'sini alan Demirkırkan CHP Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı seçildi.

Kongreye, CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz ve partililer katıldı.

Muhabir: Mustafa Güngör

Yayıncı: Deniz Açık
Kaynak: AA