Hayırsever Vatandaştan Sakatlar Derneği'nde Bağış

Balıkesir'de engelli vatandaşlara yardım etmek isteyen hayırsever Erdoğan Yılmaz, Sakatlar Derneği Balıkesir Şubesi'ne akülü sandalye bağışladı.

Hayırsever Vatandaştan Sakatlar Derneği'nde Bağış
Balıkesir'de engelli vatandaşlara düzenli olarak yardımda bulunduğu öğrenilen hayırsever Erdoğan Yılmaz, Son bir ay içinde 2 adet tekerli sandalye alarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı. Erdoğan Yılmaz, Sakatlar Derneği'nin Balıkesir Şubesi'ne gelerek engelli Nurcan Aşık'a sandalyesini teslim etti. Yılmaz, "Balıkesir'de ki Sakatlar Derneğini aradım ve Zeki Uslu ile konuştum. Bir akülü sandalye parasını derneğe yollamak istediğimi bu para ile ihtiyacı olan birine akülü sandalye alıp vermelerini rica ettim. Ancak kendileri bu teklifimi kabul etmedi ve siz sandalyeyi kendiniz alın bizde engelli arkadaşlarımız arasından en uygununu tespit edelim kendiniz verin dedi.

Bunun üzerine akülü sandalyeyi tedarik ettim. İlk olarak Nuri Kılıç kardeşimi derneğe çağırmış ve kendisiyle tanıştım ve bir akülü sandalye taktim ettim. Bu ortam beni etkiledi hemen orada bir tane daha bağışlama kararı aldım. İkinci sandalyem de Nurcan Aşık'a teslim edildi. Onun gözündeki bu mutluluk benin iç huzurumu artırdı. Bundan Sonrada bu desteğimi sürdüreceğim" dedi.

Kendisine bağışlanan sandalyeyi oturan Nurcan Aşık, hayırsever vatandaşa teşekkür ederek "Sizler bunalıp daraldığınız zaman hemen kendinizi dışarıya atıp dolaşırsınız. Bense sadece hayal ederim" sözleri ile duygularını ifade etti.

Kaynak: İHA