CHP Genel Başkan Yardımcısı Keskin Başkan Özcan’ı Ziyaret Etti

CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, İçel Büyükşehir Belediyesi’nin, fırsat verildiği zaman, kısıtlı imkanlarla bile olsa ne kadar başarılı işler yapılacağının önemli bir göstergesi olduğunu söyledi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Keskin Başkan Özcan’ı Ziyaret Etti
Merkez ve ilçelerde bir dizi ziyaret gerçekleştirmek üzere İçel’e gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, CHP’li İçel Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan’ı makamında ziyaret etti. Keskin’e gerçekleştirdiği projeler ve hizmetler hakkında bilgi veren Özcan, özellikle atıksu arıtma tesisi, katı atık depolama tesisi, Kuzey İçel projesi ve altyapı projelerinin kentin çehresini değiştirdiğini belirtti.

İçel’de 3 dönemdir çok önemli projeleri hayata geçirdiklerini ifade eden Özcan, “Muhalefette bir belediye olmamızdan dolayı bazı önemli projeleri hayata geçiremedik. Örneğin hafif raylı sistem projemizle ilgili tüm çalışmalarımız hazır olduğu halde, kaç senedir Devlet Planlama Teşkilatı’nın (DPT) engeline takılıyoruz. Öte yandan, 6 ay önce yapımını tamamladığımız Denizpark’ı, bir vatandaşın şikayeti yüzünden açamadık ve şu an mahkeme kararını bekliyoruz. Yüksek mahkeme de dosyayı bir daireden diğerine gönderiyor ve İçellilerin yararlanacağı bu tesis şu anda atıl olarak bekletiliyor. Bunlar elbette istemediğimiz şeyler ancak, biraz geç de olsa haklılığımızın ortaya çıkacağına inanıyorum” dedi.

Özcan’ın sunumundan ve projelerinden çok etkilendiğini ve beğendiğini kaydeden Adnan Keskin de, “Bir Akdeniz kenti olan İçel, aydınlığın ve çağdaşlığın simgesi olan önemli bir kentimiz. İçel Büyükşehir Belediyesi de fırsat verildiği zaman, kısıtlı imkanlarla bile olsa ne kadar başarılı işler yapılacağının önemli bir göstergesidir. Bu kadar önemli projeleri hayata geçiren başkanı ve çalışma arkadaşlarını tebrik ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA