Kto’nun İletişim Hizmetleri Danışmanlığı Türk Telekom’dan

Türkiye’nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom, Kayseri Ticaret Odası (KTO) ile önemli bir işbirliğine imza attı.

Oda üyelerinin kullanacağı elektronik haberleşme hizmetlerinin sağlanmasını içeren işbirliği protokolü, bugün Kayseri Ticaret Odası’nda, Anadolu Merkez 2 Bölge Müdürü Muhammet Katmer ile KTO Başkanı Asaf Mehmetbeyoğlu tarafından imzalandı. Türk Telekom, imzaladığı işbirliği protokolü ile Kayseri Ticaret Odası üyelerinin kullanmayı planladığı elektronik haberleşme hizmetlerine yönelik bütün bilgi ve iletişim hizmetlerinin danışmanlığını bedelsiz olarak yapacak. İşbirliği protokolünde, talep edilmesi halinde bu hizmetlerin projesini hazırlayarak teklif sunma, teklifin kabul edilmesi halinde projeleri tesis etme, yönetme ve işletme hizmetlerinin Türk Telekom’dan alınması ile Türk Telekom’un vermeye yetkili olduğu her türlü elektronik haberleşme hizmetinin sunulmasını kapsıyor. Protokolle projeye yönelik teknik açıdan mümkün olan en kısa zamanda bilgi verilmesi, planlanması, talep edilen konularda talebin en doğru şekilde karşılanması ve buna yönelik faaliyetlerin yürütülmesi sağlanacak. İmza töreninde konuşan Anadolu Merkez 2 Bölge Müdürü Muhammet Katmer, "Bundan böyle Kayseri Ticaret Odası’nın tüm haberleşme sistemleri bize emanet. Türk Telekom olarak değerli odamıza her türlü haberleşme hizmetini ve katkıyı sunmaktan mutluluk duyacağız." dedi.

Kayseri Ticaret Odası Başkanı Asaf Mehmetbeyoğlu ise imzalanan işbirliği protokolü ile üyelerinin büyük bir sorununun Türk Telekom sayesinde ortadan kalktığını vurguladı.