Tagid Genel Sekreteri Nihat Biçer Açıklama Yaptı

Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği Genel Sekreteri Nihat Biçer, ''Türkiye-Dünya Ticaret Köprüsü, programının İstanbul'da gerçekleştirileceğini belirtti.

Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu ve Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği'nin, dünyaca ünlü Türkiye-Dünya Ticaret Köprüsü programını, 28-29 Kasım tarihlerinde İstanbul'da düzenlemeyi planladığı bildirildi.

Biçer, yaptığı yazılı açıklamada, daha önceki yıllarda çok kez dünya ticaret köprüleri programları organizesi yapıldığını ve bunların çok ses getirdiğini kaydetti.

Türkiye-Dünya Ticaret Köprüsü'nün, İstanbul'daki programına, hazır giyim, tekstil, deri, ev tekstili sektörlerinden katılımcıların gelmesinin hedeflendiğini belirten Biçer, programın sektörel bir yaklaşımla düzenlendiğinden yurtdışından gelecek katılımcı firma sayısı bin ile sınırlandırıldığını söyledi.

Biçer, programda 160 ürün tanıtım standı ve bin 500 Türk katılımcı olacak şekilde bir organizasyon yapıldığını belirterek, TDTK 2012 programının son derece profesyonel uluslararası iş zirvesi olduğunu kaydetti.

Muhabir: Coşkun Bozyel/Muhterem Erkul

Yayıncı: Atakan Çelik
Kaynak: AA