Siyaset Akademisine Katılanlar Sertifikalarını Aldı

AK Parti Orhangazi İlçe Teşkilatı’nın önceki dönem Siyaset Akademisi programına katılanlar törenle sertifikalarını aldı.

Siyaset Akademisine Katılanlar Sertifikalarını Aldı
Aynı törende AK Parti’yle bütünleşen eski HAS Parti’nin Orhangazi’deki 100 üyesine de AK Parti rozeti takıldı. Orhangazi Kız Meslek Lisesi Konferans Salonu’ndaki toplantıda İl Başkanı Sedat Yalçın, Bursa milletvekilleri İsmet Su ve İsmail Aydın, Orhangazi İlçe Başkanı Neşet Çağlayan, İznik İlçe Başkanı Osman Sargın, İl Başkan Yardımcıları Abdullah Duman ve Niyazi Salman, Orhangazi Kadın Kolları Başkanı Nesrin Yiğit, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kemal Cabi, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili hazır bulundu. AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın, Bursa teşkilatları olarak siyasetin bilgili ve donanımlı yeni isimlerle güçlendirilmesi gerekliliğinin farkında olduklarını söyledi.

Millet yararına politika üretecek kadroların hep AK Parti içinden çıktığını ve bundan sonra da hizmet yarışında AK kadroların hep önde olacağını söyleyen Sedat Yalçın, şöyle devam etti: “Milletimizin teveccühüne mazhar olabilmek kolay bir iş değil. Politika üretmeli, onlardan gelen taleplere eğitimli kadrolarımızla derman olabilmeliyiz. Partimizi, çevremizi ve yaşadığımız kentleri güzelleştirecek, memleketimizi kalkındıracak her şeyin kaynağında bilgi vardır. Siyaset Akademisi de işte bu bilginin yoğrulduğu, şehrimizin ve memleketimizin geleceğinde söz sahibi olmak isteyenlere dersler halinde sunulduğu çok önemli bir AK Parti etkinliğidir. Parti içi eğitim çalışmalarımız aslında tüm Türkiye’nin vizyonunu genişletme çabasıdır.” Konuşmaların ardından AK Parti Orhangazi İlçe Teşkilatı’nın önceki dönem Siyaset Akademisi katılımcısı 186 kişiye sertifikaları törenle dağıtıldı.

Aynı, AK Parti ile bütünleşme kararı alan eski Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Orhangazi Teşkilatı üyeleri de rozet taktı. Eski İlçe Başkanı Mustafa Kaya ve yönetimi, Orhangazi Belediye Meclisi üyesi Hasan Budak, eski İlçe Kadın Kolları Başkanı İlknur Uludağ ve yönetimi ile eski İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yusuf işler ve yönetiminden oluşan 100 kişilik grubun AK Parti rozetlerini milletvekilleri İsmet Su ve İsmail Aydın ile İl Başkanı Sedat Yalçın ve diğer parti yöneticileri taktı .
Kaynak: İHA