Narenciye Festivali’nin Gözdesi Meski Oldu

İçel’de bu yıl 3. gerçekleştirilen İçel Narenciye Festivali sona ererken, festivalin en görkemli ve ilgi çekici stantlarından birini İçel Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü oluşturdu.

Narenciye Festivali’nin Gözdesi Meski Oldu
MESKİ’den yapılan yazılı açıklamaya göre, MESKİ iki gün süren Narenciye Festivali’nde Büyükşehir Belediyesi ile birlikte stant açtı. Halkın yoğun ilgi gösterdiği stantta ‘Sudaki Marka’ sloganıyla MESKİ görevlileri, suyun önemi ve tasarruflu su kullanımı ile ilgili bilgiler verirken, kitapçık, yaprak sabun, cetvel, magnet, şapka, çanta ve çocuklar için balonlar dağıttı.

Festival alanında kurduğu stantta kurumun çalışmalarını led vizyon görüntüleri, broşür, afiş, kitapçık, MESKİ Bülten Dergisi ve MESKİ Su Gibi gazeteleri eşliğinde sergileyen MESKİ Genel Müdürlüğü, ayrıca stant önünde İçelli gençlerin sunduğu Capoeira Dans Gösterisine de yer verdi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan MESKİ Genel Müdürü Kamil Ülgen, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Macit Özcan'ın talimatlarıyla kurduğumuz stantlarımıza halkımızın geniş katılımı ve gösterdiği yoğun ilgi bizleri onurlandırdı. Ovalarında portakal çiçeği kokan İçel’imiz, Türkiye’nin en iyi limon ve portakal bahçelerinin bulunduğu bir narenciye kentidir” dedi.

Narenciye Festivali’nin İçel için bir fırsat olduğunu belirten Ülgen, “Festival boyunca İçelli vatandaşlarımızı bir misafir gibi ağırlamaya çalışırken, MESKİ olarak yaptığımız ve yapacağımız çalışmalar ve projeler hakkında da bilgi edinmelerini sağlamaya çalıştık. Narenciyenin merkezi olan İçel’imizin tanıtımına önemli katkılar sağlayan İçel Narenciye Festivali’nde vatandaşlarımızın Genel Müdürlüğümüzün standına gösterdiği ilgiden son derece mutluyuz. Suyumuzun ne kadar değerli olduğunu anlatabilmek için hazırladığımız değişik hediyelerle her eve ulaşabilmeyi amaçladık. Suyun önemi ve tasarruflu kullanılması için elimizden gelen çalışmaları yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu Ülgen, İçel Narenciye Festival’inde stantlarına bizzat gelerek ziyaret eden ve desteğini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan ile emeği geçen herkese teşekkür etti .
Kaynak: İHA