Suriyelilerin Kaldığı Konteyner Kenti Ziyaret Eden Eroğlu, Suriyeli Çocuklara Oyuncak Dağıttı

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kilis'te Suriyelilerin kaldığı konteyner kenti ziyaret ederek, Suriyeli çocuklara oyuncak dağıttı.

Kentteki programı kapsamında Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut'u makamında ziyaret eden Bakan Eroğlu, Bulut'tan belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı. Daha sonra Kredi ve Yurtlar Kurumu'na bağlı kız öğrenci yurduna geçen Eroğlu, öğrencilerle sohbet ederek, sorunlarını dinledi, yurt bahçesine çam fidanı dikti.

Bakan Veysel Eroğlu, ülkelerindeki olaylardan kaçarak Türkiye'ye sığınan Suriyelilerin kaldığı konteyner kenti de ziyaret etti. Suriyeli çocuklara oyuncak dağıtan ve onlarla hatıra fotoğrafı çektiren Eroğlu, marketten alışveriş yapan Suriyelilerle de sohbet etti.

Konteyner kent ziyaretinin ardından kent merkezine dönen Eroğlu, İl Özel İdaresi'nde düzenlenen koordinasyon toplantısına katıldı.

Toplantı basına kapalı devam ediyor.

Bakan Eroğlu'na gezi ve ziyaretlerinde, Vali Süleyman Tapsız, AK Parti Kilis milletvekilleri Fuat Karakuş ve Ahmet Salih Dal ile ilgili kurum ve kuruluşların temsilcileri eşlik etti.

Muhabir: Orhan Çiçek - Ahmet Ekinci / Sevil Çelik

Yayıncı: Ahmet Ekici
Kaynak: AA