Memur-sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu:

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Adıyaman’da verdiği konferansta, “Şeytanın dünyadaki temsilcisi terörist İsrail Devletidir” dedi.

Memur-sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu:
Memur-Sen Adıyaman Temsilciliğinin Hisar Salon’da gerçekleştirdiği ‘Medeniyet davamız ve Demokrasi Mücadelemiz’ adlı konferansa konuşmacı olarak katılan Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, İsrail’i sert bir dille eleştirdi.

Konferansta sunucunun Filistinli 13 yaşındaki bir çocuğun yazdığı mektup okundu. Mektupla birlikte salonda duygusal bir hava hakim oldu.

Memur-Sen Adıyaman İl Temsilcisi Gaffari İzci’nin yaptığı açılış konuşmasının ardından konferans veren Ahmet Gündoğdu, konferansta Filistin’e yapılan saldırılar nedeniyle hem İsrail hem de Amerika’yı hedef aldı.

Amerika’nın müsaade etmemesi halinde İsrail’in 3-5 aylık çocukların üzerine bomba yağdıramayacağına dikkat çeken Ahmet Gündoğdu, “Filistin’de Gazze’de üç aylık beş aylık çocukların üzerine bombalar yağdıran terörist İsrail’e Amerikan Devlet Başkanı Obama müsaade etmese asla saldıramaz. Katil İsrail’dir; katilin sponsoru Amerikan Devlet Başkanı ve Amerika yönetimidir” dedi.

İsrail Devleti’nin Filistinlileri insan gözünde görmediğini ve kendini ‘kutsal ırk’ olarak gördüğünü vurgulayan Gündoğdu, “Irkçılığın kainat üzerindeki ilk temsilcisi şeytandır. Şeytan Hazreti Adem ile kıyasta ham maddede kalite arayışına girerek ateş-toprak kıyaslamasıyla üstünlük arayışında olmuştur. Şeytanın yer yüzündeki devlet olarak temsilcisi de terörist devlet İsrail’dir. Eğer burada Türkiye demokratikleşti, hayatım normalleşti, diye Türkiye içersinde kendinize bir rüya çiziyorsanız, bu rüya bozuktur. Gazze’deki, Çeçenistan’daki, Arakan’daki, Filistin’deki, Doğu Türkistan’daki yetimin acısını yüreğimizde hissedemiyorsak, bizim bu örgütleri kurmamızın da bir anlamı yoktur” diye konuştu.

Konferansa Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Milletvekili Dr. Murtaza Yetiş kurum müdürleri, sivil toplum örgütleri ve siyasi parti temsilcilerinin yanı sıra sendika üyeleri katıldı.

Kaynak: İHA