Zeynep Bodur Okyay Özel Mesleki Eğitim Merkezi Öğrencileri Fidan Dikti

Çan Zeynep Bodur Okyay Özel Mesleki Eğitim Merkezi öğrencileri fidan dikti.

Öğrenciler, Milli Eğitim Bakanlığı'nın ''Okullar Hayat Olsun'' projesi kapsamında okul bahçesine öğretmenleriyle 20 fidan dikti, bankları boyadı ve bahçe düzenlemesi yaptı.

Öğrenciler, öğretmenleriyle güzel şeyler yaptıklarını ifade etti.

-Yeni Çanspor-Adaspor maçına doğru-

İlçe Spor Kurulu, Çan İbrahim Bodur Stadı'nda pazar günü Yeni Çanspor ile Biga Adaspor arasında oynanacak maç öncesinde bir araya gelip, alınacak önlemleri masaya yatırdı.

Kaymakam Yakup Tat, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Nakışyapar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, Sağlık Grup Başkanı Fatma Dizman Sever, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Erhan Gerçek, Yeni Çanspor Başkanı Kemal Yüksel ile bazı yetkililerin katıldığı toplantıda yaptığı konuşmada, maçının önemli olduğunu düşündüklerini söyledi.

Herhangi bir sıkıntı yaşanmaması için önlemler almaya çalıştıklarını dile getiren Tat, ''Burada aldığımız en önemli kararlardan birisi karşı takımın seyircilerinin maçı izlemeye gelmesi. Daha önce bir, iki kez gelmemeleri yönünde karar alınmış. Bu kırgınlığın, gerginliğin devam ettirilmemesi gerektiğini düşünüyoruz'' diye konuştu.

Tat, Çan olarak yüce gönüllülük gösterdiklerini ifade ederek, ''Gelsinler bizim misafirimiz olsunlar. Gerekli misafirperverliği göstereceğiz'' dedi.

Muhabir: Çan / Mehmet Bayer

Yer: Haluk Yüksel
Kaynak: AA