Nazilli Belediyespor Hedef Büyüttü

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur kura çekiminde Fenerbahçe veya Galatasaray ile eşleşmek istiyor.

Ziraat Türkiye Kupası’nın 3. Turunda deplasmanda grubundaki Çankırıspor’u 2-1, 4. Turunda ise büyük bir sürpriz yaparak PTT 1.Lig takımlarından Torku Konyaspor’u deplasmanda 3-0 gibi net bir skorla yenerek adını 5. Tura yazdıran siyah-beyazlı ekip Nazilli Belediyespor’da gözler 16 Kasım 2012 Cuma günü çekilecek olan 5. Tur kura sonuçlarına odaklandı. Kura çekimlerinde Fenerbahçe veya Galatasaray ile eşleşmeyi istediklerini ifade eden Kulüp Basın Sözcüsü İ.Hakkı Özsavran; “16 Kasım 2012 Cuma günü çekilecek olan Ziraat Türkiye Kupası 5.tur kura çekiminde yüzde 25 gibi zayıf bir ihtimalde olsa Fenerbahçe ve Galatasaray ile eşleşmek istiyor, bu yüzden heyecanlanıyoruz. İki büyük kulübümüzün seri başı olarak kuraya katılacak olmaları ve Spor Toto Süper Lig’de kuraya girecek takım sayısının çok olması nedeniyle zayıf bir ihtimalde olsa futbolumuzun iki güzide kulübü ile eşleşmek ve oynamak biz Nazillilileri fazlasıyla sevindirecek ve bundan gurur duyacağız” dedi.

HEDEF GİRESUNSPOR GALİBİYETİÖte yandan dün oynanan Sakaryaspor deplasmanını da değerlendiren Özsavran; “Mutlak galibiyet beklediğimiz, dünkü Sakaryaspor karşılaşmasından 4-1 gibi açık farklı galibiyetimizden dolayı çok mutluyuz. Zaten yeni hocamız ile Kupada Torku Konya galibiyeti ve sahamızda kazandığımız Kahramanmaraşspor maçı ile çok iyi bir hava yakalamıştık. Galibiyete odaklanan futbolcularımızı bu galibiyeti bizlere yaşattıkları için kutluyoruz. Bu hafta sahamızda oynayacağımız Giresunspor maçını da alıp hedeflediğimiz puana ulaşmak istiyoruz. Sakaryaspor galibiyet, Nazilli'mize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı .
Kaynak: İHA