E.ü Eczacılık Fakültesi’ne Kadıoğlu Atandı

Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu ve üniversite yönetimi eczacılık fakültesine dekan olarak atanan Prof. Dr. Yücel Kadıoğlu’nu makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

E.ü Eczacılık Fakültesi’ne Kadıoğlu Atandı
Erzincan Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanlığı’na Prof. Dr. Yücel Kadıoğlu atandı. Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, üniversite yöneticileri ile birlikte Dekan Kadıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Rektörü Çapoğlu, Kadıoğlu’na yeni görevinde başarılar dileyerek; “Erzincan Üniversitesi her yeni bir birim ile kendini geliştirmeye devam ediyor. Bütün çalışanları ile biz bir bütünüz. Bu üniversite herkesin katkılarıyla gelişiyor. Emekler toplanıyor bir ürün ortaya çıkıyor. Bu yüzden herkesin emeği çok kutsaldır. Bütün arkadaşlarımızla iyi ve uyumlu bir ekip oluşturduk. Buna bağlı olarak da eczacılık fakültemizi de kurduk. Kuruluş aşamasından sonra bir yöneticiye ihtiyaç vardı. Bu konuda deneyimli biri olması gerektiğini düşünerek eczacılık fakültesinde de tecrübeli olan Prof. Dr. Yücel Kadıoğlu hocamıza böyle bir teklif sunduk. Hocamız bize eczacılık fakültemizde yeni bir konsept oluşturmaya çalışacağını belirtti.

Biz de bunun için ne gerekiyorsa yapacağız . Hocamızın Eczacılık Fakültemizi iyi noktalara taşıyacağına inanıyoruz ”dedi.

Erzincan Üniversitesi Eczacılık Fakültesi yeni dekanı olarak göreve başlayan Prof. Dr. Yücel Kadıoğlu ise, yeni bir misyonla yola çıkarak hem yurt dışı ile anlaşmalı hem de endüstriye yönelik bir fakülte yapmayı amaç edineceklerini söyledi.

Kaynak: İHA