Bakan Şahin, Taksicilerle Sohbet Etti

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Eskişehir Yolu üzerinde makam aracını gören taksicilerin davetini kıramayarak, bir süre taksicilerle sohbet edip çay içti.

Bakan Şahin, Taksicilerle Sohbet Etti
Bakan Şahin, TOBB ile imzalanan protokol törenin ardından yol üzerinde bulunan VIP Taksi durağını ziyaret etti. Makam aracının çıktığını gören taksicilerin davetini kırmayan Bakan Şahin, bir süre taksicilerle sohbet edip çay içti. Taksi durağı başkanı Aydın Kılıçarslan, "Arkadaşların merak ettiği bazı konular var" diyerek söze başladı ve güncel konulara ilişkin sorularını Bakan Şahin'e sordu. İlk olarak Özürlü Memur Sınavı'na ilişkin ikinci yerleştirmenin ne zaman yapılacağı soruldu. Şahin, "Engelli kadroların doldurulması konusunda kararlıyız. İkinci yerleştirme 2013 yılında yapılacak. Devlet Personel Başkanlığı ile görüştük" cevabını verdi.

Taksiciler Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'i sevdiğini söylediği için istifa ettirildiği iddia edilen CHP İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Yüksel Çavuşoğlu'nu da Bakan Şahin'e sordular. Şahin, çok üzüldüğünü belirterek, "Bu kadar kolay insan harcanmamalıdır" dedi.

Kısa bir çay molasının ardından Bakan Şahin taksi durağından ayrıldı

Kaynak: İHA