Tarsus İdmanyurdu Başkanı Akdağcık'ın Açıklaması

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Tarsus İdmanyurdu'nun, deplasmanda Güngörenspor'u 1-0 yenmesi takımda sevinç yarattı.

Kulüp Başkanı İsmail Akdağcık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Son haftalarda alınan kötü Sonuçlar nedeniyle puan cetvelinin alt sıralarına gerilediklerini hatırlattı.

Başarısız Sonuçların devam etmemesi için bazı tedbirler almak zorunda kaldıklarını düşünerek Güngörenspor maçına hazırlandıklarını belirten Akdağcık, ''Bu galibiyeti bekliyorduk. Son iki üç haftayı saymazsak, iyi oynadığımız maçlarda bile puan kaybettik. Ancak Güngörenspor maçı öncesinde bir çıkış yakalamak istiyorduk ve bu isteğimiz olumsuz hava şartlarına rağmen gerçekleşti. Teknik heyetimizi ve futbolcularımızı kutluyorum. Güngörenspor galibiyetiyle şanssızlığımıza Son verdik'' dedi.

Çarşamba günü Tarsus'ta oynayacakları Bozüyükspor ve pazar günü deplasmanda oynayacakları Bandırmaspor maçlarından da galibiyet beklediklerini vurgulayan Akdağcık, şunları kaydetti:

''Her iki maçtan da galibiyetle ayrılarak üst sıralara çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. İnanıyorum ki, Tarsus İdmanyurdu önümüzdeki süreçte çok daha iyi yerlere gelerek, taraftarını mutlu edecektir. Sezon başından bu yana yaşadığımız sakatlıklar, takımın olumlu futbol oynamasını engelleyen nedenlerin başında geliyordu. Bunun yanında iyi oynadığımız maçlarda da şanssızlıklar nedeniyle puan ve puanlar kaybettik. Ancak Güngörenspor maçından aldığımız 3 puan moral ve motivasyonumuzu artırdı. Yaşadığımız bütün zorluklara ve sıkıntılara rağmen yönetim kurulu olarak teknik heyetimize ve futbolcularımıza güveniyoruz. Onların da başarıya ulaşacaklarına inanıyoruz.''

Muhabir: Selahattin Özbozkurt / Kerem Kocalar

Yayıncı: Tevfik Işık
Kaynak: AA