Kayserili Helikopter Şehidi 1,5 Yıl Önce Göreve Başlamış

Siirt’in Pervari ilçesinde düşen helikopterde şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Onur Karasungur’un Kayseri’deki baba ocağına acı haber ulaştı.

Şehidin yaklaşık 1,5 yıl önce göreve başladığı öğrenildi. Uzman Çavuş Onur Karasungur'un şehadet haberi Bünyan ilçesi Elbaşı Kasabasında oturan şehidin baba ocağına ateş düşürdü. Anne Hanife Karasungur ve baba Bilgi Karasungur'a acı haber verildikten sonra sağlık ekipleri tarafından sakinleştirici iğne yapıldı. Şehidin evine Türk bayrağı asılırken, evin önüne de taziye çadırı kuruldu. Bünyan Kaymakamı Engin Aksakal ve Belediye Başkanı Mehmet Özmen şehidin baba evine giderek başsağlığı diledi.KasabaDAKİ DÜĞÜNLERDE ÇALGI İPTAL EDİLDİBu hafta sonu 3 düğünün yapılacağı 1800 nüfuslu Elbaşı Kasabasında, şehit haberinden sonra sessizlik hakim oldu. Düğün sahipleri, Kasabaya gelecek şehit cenazesi nedeniyle düğünün eğlence kısmını iptal etti.
ŞEHİT 7 KARDEŞŞehit Jandarma Uzman Çavuş Onur Karasungur'un eşi öldükten sonra çocuklarının amcası ile evlenen anne Hanife Karasungur'un yedinci çocuğu olduğu ve şehit Karasungur’un bekar olduğu kaydedildi. Yaklaşık 1,5 yıl önce göreve başlayan Karasungur’un cenazesinin yarın düzenlenecek törenin ardından Kasaba mezarlığında toprağa verilmesi bekleniyor .