Emniyet Müdürü Bulut’tan Dgc’ye Ziyaret

Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’ni (DGC) ziyaret ederek, basın mensupları ile sohbet etti.

Emniyet Müdürü Bulut’tan Dgc’ye Ziyaret
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Koruma Müdürlüğü görevinden, Son Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Denizli Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Zeki Bulut, iade-i ziyaretlerini sürdürüyor. Zeki Bulut, hafta içerisinde kendisini DGC yönetim kurulunun ziyaret etmesinin ardından, bugün iade-i ziyarette bulundu. DGC Basın Merkezi’ndeki ziyarete Emniyet Müdürü Zeki Bulut, DGC Başkanı Önder Varol, yönetim kurulu üyeleri ile basın mensupları katıldı

Ziyarette bir konuşma yapan DGC Başkanı Önder Varol, basın mensuplarının yaşadıkları sıkıntıların giderilmesi konusunda Emniyet Müdürü Zeki Bulut’la hafta içindeki ziyarette fikir alışverişinde bulunduklarını, kamu görevi yapan basının doğru ve zamanında bilgi almasının önemli olduğunu söyledi.

Varol, Zeki Bulut’un göreve geldiği günden beri yaptığı çalışmalar ve basınla diyaloglar konusunda büyük özveride bulunduğunu söyledi.

Basın mensuplarının çalışmaları ve yaşadıkları sorunlar hakkında bilgi alan Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut, yasal çerçeve içerisinde basına her zaman yardımcı olmaya çalıştıklarını söyledi.

Kamu görevi yapan basının kamuoyunu doğru ve zamanında bilgilendirmesinin çok önemli olduğunu, bu konuda üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını ifade eden Bulut, “Denizli büyük ve hareketli bir şehir. Göreve geldiğim günden beri vatandaşların teveccühüyle karşılaştım. Biz bir yandan vatandaşların huzurlu bir şehirde yaşaması için çalışırken, bir yandan da sosyal projelerimizle başta çocuklarımız olmak üzere halkımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Bu konuda basını yanımızda görmekten mutluyuz. Sorunlar olabilir, önemli olan bu sorunları ortak bir noktada çözebilmek. Biz basın mensuplarının görevlerini daha rahat yapabilmeleri için üzerimize düşeni yapacağız. Denizli’deki basın mensuplarının konuğu olmaktan mutlu oldum” dedi.

Ziyaretin Sonunda, DGC Başkanı Önder Varol, Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut’a ‘1909-2009 Denizli Basın Tarihi’ kitabını hediye etti .
Kaynak: İHA