Uluslararası Gapshoes Fuarı 16. Kez Açılacak

Uluslararası GAPSHOES Fuarı, 16. kez kapılarını ziyaretçilere açacak.

Gaziantep Sanayi Odası'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, sektörünün en önemli ve etkili fuarları arasında yer alan ve başta Ortadoğu ülkelerinden olmak üzere, Avrupa, Rusya ve Türk cumhuriyetlerinden çok sayıda profesyonel ilgilinin takip ettiği fuar, 13 Aralık'ta gerçekleştirilecek.

AKORT Fuarcılık tarafından düzenlenen, Gaziantep Sanayi Odası ve Gaziantep Kunduracılar Odası tarafından desteklenen fuarda ayakkabı, terlik, saraciye ve yan sanayi ürünleri sergilenecek.

Perakendecilerle birebir temas kurulmasını sağlayan fuar, koleksiyonların tanıtılacağı ve diğer koleksiyonlar aracılığıyla modanın yakından takip edileceği bir platform olmaya devam ediyor.

Başta Gaziantep olmak üzere birçok ilden çok sayıda firmanın yeni tasarımlarını ve ürünlerini sergileyeceği fuar 2013 yaz modasına damgasını vuracak.

Fuara, hem toptan bazda müşteri portföyünü genişletmeyi, hem de prestijini ve marka gücünü arttırmayı hedefleyen 200 civarında firma katılacak.

Katılımcılar, fuar sayesinde üretim stratejilerini doğruya en yakın şekilde belirleyebilecekler.

Kaliteli ve alıcı ağırlıklı müşteri kitlesinin ziyaret ettiği fuar, firmaları eski müşterileriyle buluşturan ve yenileriyle bağlantıya geçmelerine imkan sağlayan ideal bir mekan olarak dikkat çekiyor.

Muhabir: Sevil Çelik

Yayıncı: İsmail Fidan
Kaynak: AA