İzmir 2. Evlilik Fuarı Hazırlıkları Başladı

İzmir'de, 2. Evlilik Hazırlıkları Fuarı'nın 14-17 Mart 2013 tarihinde gerçekleştirileceği bildirildi.

İzmir 2. Evlilik Fuarı Hazırlıkları Başladı
Kütahya Frig Fuarcılık tarafından organize edilen ve İzmir Tepekule Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen fuarla alakalı çalışmalarına başlandığı ifade edildi.

Frig Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Varol, yaptığı açıklamada, "Evlilik Hazırlıkları Fuarının ilkinin firmalar ve ziyaretçiler tarafından çok verimli geçtiğini, 2. fuar için daha erken çalışmaya başlayarak fuarın çıtasını yükseltmeyi hedeflediklerini söylediler. 55 Firma ve 13 bin ziyaretçi ile başladığımız Evlilik Hazırlıkları Fuarında bu yıl firma sayımızı genişleterek,alanımızı büyüterek ve etkinliklerimizi daha da arttırarak yolumuza devam etmeyi hedefliyoruz" dedi.

Frig Fuarcılık Yönetim Kurulu üyeleri, 2. Evlilik Hazırlıkları Fuarı kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İzmir İl Müdürü Zekeriya Ertaş’ı ziyaret ettiler. Ertaş, ilki düzenlenen fuarın oldukça başarılı geçtiğini belirterek, 2. si düzenlenecek Evlilik Hazırlıkları Fuarı'nın çok daha verimli olması için bu yıl çalışmalara erken başlanacağını belirtti.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın bu fuarı önemsediğini belirten Ertaş, Frig Fuarcılık‘a teşekkür etti.

Tuncay Varol ise, fuarın ilkinin başarılı geçmesinin en büyük etkisinin bakanlığın verdiği desteği olduğunu söyleyerek, "Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının ve Genel Müdürümüz Ömer Bozoğlu’nun ilgi ve alakaları sayesinde fuarımız büyüme trendine girmiştir. 14-17 Mart tarihinde gerçekleşecek 2.Evlilik Hazırlıkları Fuarımızda umuyoruz ki İzmirliler tarafından ilgiyle karşılanacaktır" diye konuştu.

14-17 Mart tarihlerinde İzmir Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi'nde yapılacak olan fuar evlenecek gençlere yine rehber olacağı vurgulandı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın ve Aile Danışma Merkezleri Derneği'nin düzenlediği panellerle evlilik yolundaki çiftler bilgilendirildiler.

22-25 Mart 2012 tarihinde gerçekleşen İzmir Evlilik Hazırlıkları Fuarı ilk olmasına rağmen yoğun ilgi görmüştü.55 Firmanın ve 13 bin ziyaretçinin katılımı ile gerçekleşen fuarda saç şovlar, defileler, dans gösterileri ile bir festival havasında geçmişti .
Kaynak: İHA