Başkan Güzelbey'in Oğuzeli Ziyareti

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey ve belediye yöneticileri, Oğuzeli Belediyesi’ni ziyaret etti.

Başkan Güzelbey'in Oğuzeli Ziyareti
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey ve beraberindeki heyet, Oğuzeli Belediyesi yeni hizmet binasını gezdi. Oğuzeli Belediyesi’nin yeni hizmet binası ile kültür ve kongre merkezine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Başkan Güzelbey, “Yeni yapılan belediye hizmet binası ve hemen yanında yapılan kültür ve Kongre merkezi Oğuzeli’nin geleceğine atılmış bir temel olarak düşünüyorum. Başkanımızı zaten taktir ediyoruz ve çalışmalarını gayet iyi biliyoruz. Kendisinin hizmetlerinden ötürü kutluyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, “Çok değerli başkanımız Asım Güzelbey’in bu ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Kendisinin ve ekibinin bizi ziyareti çok mutlu etti. Sayın başkanım, seçildiğimiz günden bu güne kadar hep bizim yanımız da oldu. Hep destekçimiz oldu hakikaten Oğuzeli’nin belki tarihinde görmediği 15 milyonluk yatırımı ve üç arıtma tesisini Oğuzeli ilçemizde kazandırdı. Alt yapı başta olmak üzere birçok yatırımı ilçemize kazandırmada yardımcı olan Asım başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaret de Oğuzeli belediye başkanı Bekir Öztekin, Ak Parti Oğuzeli İlçe başkanı Mehmet Taşdemir, Oğuzeli Belediyesi başkan yardımcıları ve belediye meclis üyeleri hazır bulundular .
Kaynak: İHA