Anayasa Mahkemesi Başkanı Kılıç Açıklama Yaptı

Anayasa Mahkemesi Başkanı Kılıç, çalışmalarından dolayı ETÜ Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı’yı kutlayarak ‘’ETÜ, hem Erzurum hem de bölge için çok büyük bir şans.

Anayasa Mahkemesi Başkanı Kılıç Açıklama Yaptı
Üniversitenin bugünkü gelmiş olduğu durum çok sevindirici ‘’dedi.

Atatürk Üniversitesi’nin 2012-2013 akademik yılı açılış törenine katılmak üzere Erzurum’a gelen Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, açılış töreni sonrası Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak ve beraberindeki heyet ile birlikte Erzurum Teknik Üniversitesi’ni ziyaret etti.

Ziyarette ETÜ Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İrfan Kaymaz, Genel Sekreter Doç. Dr. Bayram Şahin hazır bulundu.

Rektör Yaylalı, Kılıç ve beraberindeki heyete Erzurum Teknik Üniversitesi’nin akademik yapısı, eğitim vizyonu ve hedefleri konusunda bilgi verdi.

Anayasa Mahkemesi Başkanı Kılıç, çalışmalarından dolayı ETÜ Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı’yı kutlayarak ‘’ETÜ, hem Erzurum hem de bölge için çok büyük bir şans. Üniversitenin bugünkü gelmiş olduğu durum çok sevindirici ‘’dedi.

Rektör Prof. Dr. Yaylalı, ziyaret anısına Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç’a çeşitli hediyeler takdim etti
Kaynak: İHA