Müsiad, Mtso ve Mtb'ye Ziyaret

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği İçel Şubesi yönetim kurulu üyeleri, İçel Ticaret ve Sanayi Odası ve İçel Ticaret Borsası'nı ziyaret etti.

MÜSİAD İçel Şubesi Başkanı Servet Özkaya, MTSO'yu ziyarettinde yaptığı konuşmada, MÜSİAD'ın 11-14 Ekim tarihleri arasında yapılacak olan 14. MÜSİAD Uluslararası Fuarı ve 16. Uluslararası İş Forumu Kongresi hakkında bilgi verdi.

IBF'nin 10 bin kişilik bir mobil salonda 5 ayrı holde gerçekleşeceğini belirten Özkaya, İstanbul'da düzenlenecek ve açılışını Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın yapacağı fuara İçel iş dünyasının katılımı için MTSO ve MTB'ye ortak işbirliği teklifinde bulundu.

Özkaya, fuara gelecek işadamlarının da İçel'e davet edilmesi çerçevesinde de ortak bir organizasyon yapmak istediklerini kaydetti.

İçel Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şerafettin Aşut ise MTSO olarak, MÜSİAD Uluslararası Fuarı'nın İçel iş dünyasına etkin bir biçimde duyurulması için web sayfalarından e-bültene kadar tüm networklerini açacaklarını ve İstanbul'a gidiş-geliş otobüs desteği vereceklerini vurguladı.

Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Özdemir ise bu tür organizasyonları gerçekleştirmenin kolay olmadığını bu yüzden MÜSİAD'ı takdir ettiklerini söyledi.

Muhabir: Mustafa Çiftçi

Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
Kaynak: AA