Vali Tapsız, Polateli ve Musabeyli İlçelerini Ziyaret Etti

Kilis Valisi Süleyman Tapsız, Polateli ve Musabeyli ilçelerinde incelemelerde bulundu.

Vali Tapsız, Polateli ve Musabeyli İlçelerini Ziyaret Etti
Vali Süleyman Tapsız'a ilçe ziyaretlerinde Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut, Vali Yardımcısı Ahmet Karatepe, Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Murat Çolak, İl Emniyet Müdürü Mehmet Akpınar ve bazı kurum müdürleri de eşlik ettiler.

Önce Polateli ilçesini ziyaret eden Vali Tapsız'ı, kaymakamlık girişinde Polateli Kaymakamı Mustafa Çiftçiler, İlçe Belediye Başkanı Hakkı Çelik ve ilçe kurum müdürleri karşıladı. Kaymakamlık makam odasında bir süre görüştükten sonra Polateli konferans salonunda toplantı yapan Tapsız, ilçenin genel durumu ve yapılan çalışmalar hakkında brifing aldı.

Vali Tapsız ve beraberindekiler daha sonra Ziraat Odası'nın açılışını yaptılar. Açılış kurdelesini Vali Tapsız, Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut ve İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Songül Kadıoğlu birlikte kestiler. Vali ve beraberindeki heyet daha sonra Polateli ilçesinde kurulacak olan organize sanayi bölgesi alanına geçerek incelemelerde bulundu ve ilgililerden bilgi aldıktan sonra Musabeyli ilçesine geçti. Musabeyli Kaymakamlığı girişinde Vali Süleyman Tapsız ve beraberindekileri Kaymakam Muhsin Duran Kalkan ve daire amirleri karşıladı. Kaymakamlık makamında toplantı yapan Tapsız, kaymakam ve daire amirlerinden brifing alarak sorunlarını dinledi. Daha sonra Kilis’e dönmek üzere Kaymakamlıktan ayrılan Vali Tapsız, yolda gördüğü ilkokul öğrencilerine oyuncak dağıttı .
Kaynak: İHA