Şehit Ailelerini ve Gazileri Unutmadılar

Vali Dursun Ali Şahin'in eşi Melahat Şahin’in öncülüğünde, Emniyet Müdürü Hikmet Bulak'ın eşi Fatma Bulak’ın katkılarıyla şehit polislerin aileleri ile gazi polisler onuruna yemekli bir organizasyon düzenlendi.

Şehit Ailelerini ve Gazileri Unutmadılar
Gazi polislere ve şehit polis yakınlarına moral ve motivasyon için bugün Polisevi Lokalinde düzenlenen organizasyondaki yemekler, emniyet mensupları ve eşleri tarafından hazırlandı. İkramdan önce şehitlerin ruhu için mevlit okundu. Her zaman şehit yakınları ve gazilerin yanında olduklarını belirterek organizasyonda emeği geçenlere teşekkür eden Melahat Şahin, "Güvenliğimizi sağlamak için şehit ve gazi olan emniyet mensuplarımızı kalbimizde yaşatıyoruz. Onların geride bıraktıkları bizim emanetimizdir" dedi.

İl Emniyet Müdürü'nün eşi Fatma Bulak ise, "Gücünü yasalardan, desteğini halktan alan ülkede birlik ve düzeninin sürekli sağlanması için gece gündüz demeden çalışan Emniyet Teşkilatı, şan ve şeref dolu tarihinde ne yazık ki değerli mensuplarından şehitler ve gaziler vermiştir. Vatan sevgisi demek, şehit ve gazi sevgisi demektir. Vatan sevgisi demek, şehit ve gazi yakınlarımızın yanında durmak demektir" diye konuştu.

Programda Garnizon Komutanı'nın eşi Zeynep Doğan, Başsavcı'nın eşi Çiğdem İlhanoğlu ve İl Milli Eğitim Müdürü'nün eşi Döndü Akkurt da hazır bulundu .
Kaynak: İHA