AK Parti Sivas Milletvekili Turan, Suşehri İlçesinde Bayramlaşma Programına Katıldı

AK Parti Sivas Milletvekili Ali Turan, Suşehri ilçesinde bayramlaşma programına katıldı.

Turan, AK Parti Suşehri İlçe Başkanlığınca düzenlenen bayramlaşma programında yaptığı konuşmada, AK Parti iktidarının çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Turan, ''10 yıl öncesine kadar, hastanelerde ölen vatandaşlarımız parasızlık nedeniyle rehin kalıyordu. Senetler imzalatılıyordu. Ama şu anda bu sorunların hepsi ortadan kalktı. Ama, 'problemleri tamamıyla çözdük' deme lüksüne sahip değiliz. Ama 'çok iş yaptık' deme lüksüne sahibiz'' diye konuştu.

Sivas'ın hizmet beklediğini ifade eden Turan, ''Tüm köylerimize gitmek benim vazifem. Buralara da vefa borcumu ödemek lazım. Çünkü Suşehrili olmaktan gurur duyuyorum. Bu ülkenin bir 10 yıl öncesini düşünelim. Çok sıkıntılar çektiğimizi hepimiz biliyoruz. Ama şu anda bu sıkıntıların çoğunu aşmış bulunmaktayız. Birçok ülke, ekonomik kriz içerisinde kıvranırken, bizler Allah'a şükürler olsun ki bu krizlere girmedik'' dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Yüce ise Türk ulusu olarak çifte bayram kutladıklarını söyleyerek, ''Milletçe birlik ve beraberliğimiz daim olsun'' dedi.

Bayramlaşma programına, Refahiye Belediye Başkanı Vezir Dumanlı ve partililer katıldı.

Muhabir: Faruk Kara

Yayıncı: Önder Felek
Kaynak: AA