Nefes kesen koleksiyonlar izleyicilerden tam not aldı

Rusya'nın başkenti Moskova'da bu yıl 28'incisi düzenlenen Volvo Moskova Moda Haftası, kapılarını moda tutkunlarına açtı.

Nefes kesen koleksiyonlar izleyicilerden tam not aldı
Moskova'nın Gostinniy Dvor Fuar Merkezi'nde 24-29 Ekim tarihleri arasında düzenlenmekte olan Volvo Moskova Moda Haftası'nın açılışı, Rus modasının altın çocuğu olarak bilinen Valentin Yudaşkin gösterisiyle yapıldı.

Aralarında dünyaca ünlü Sergey Sisoyev, Viktoriya Andreyanova, Kira Plastina, Bureau Sharov, Igor Chapurin, Natasha Drigant gibi isimlerin de bulunduğu Rus ve yabancı yaklaşık 60 tasarımcıya ait 2013 ilkbahar-yaz koleksiyonlarının tanıtıldığı gösteriler, moda tutkunlarının ilgi odağı oldu.

Moda Haftası 'nın ikinci gününde, ünlü Rus tasarımcı Anastasiya Zadorina 'nın nefes kesen koleksiyonu izleyicilerden tam not aldı. Daha fazla ilkbahar kıyafetlerinin yer aldığı gösteride özellikle siyah ve beyaz renklerin bolluğu ve balo kıyafetleri dikkat çekti.

Valentina Yefremova, gösterinin ardından yaptığı açıklamada, “Gösteriyi ne kadar beğendiğimi kelimelerle ifade etmek zor. Muhteşem bir gösteriydi. Televizyon ekranlarında izlediğimiz yıldızların çoğunun neden Anastasiya Zadorina 'nın kıyafetlerini tercih ettiklerini şimdi daha iyi anladım” dedi.

Bu arada Moskova Moda Haftası 'nın bu yıl da 100 binden fazla kişi tarafından izlenmesi bekleniyor.